Primarul Cristian Gentea a fost prezent la INAEXPO, eveniment organizat la Palatul Parlamentului

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 07/11/2022

Primarul Cristian Gentea a fost prezent astăzi la un important eveniment organizat la Palatul Parlamentului. În cadrul acestui eveniment primarul Gentea a prezentat o parte dintre proiectele de succes ale municipiului Piteşti. 

"Am participat astăzi la INAEXPO, un eveniment-platformă de cunoaștere și dialog la nivelul administrației publice românești. 
În fața colegilor din administrația publică centrală și locală, din mediul privat și academic, am prezentat câteva proiecte de succes pentru Pitești: transportul metropolitan, proiecte de regenerare urbană și digitalizare.
Evenimentul organizat la Palatul Parlamentului și-a propus crearea unui schimb de experiență pe modele de succes în administrația locală, precum și deschiderea unui canal de comunicare între factorii implicați în generarea de soluții pentru îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor.
Îi mulțumesc doamnei Simona Bucura-Oprescu, președintele Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului în cadrul Camerei Deputaților, pentru faptul că mi-a dat posibilitatea să prezint realitatea din Pitești!", transmite primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate