Primarul Gentea, veşti excelente! Încep lucrările la o nouă sală de sport şcolară

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 31/10/2022

Primarul Cristian Gentea a anunţat că de astăzi vor demara lucrările pentru construirea unei noi săli de sport şcolare la nivelul municipiului Piteşti. 

"De astăzi, 31 octombrie 2022, încep lucrările de execuție pentru a patra sală de sport școlară finanțată din fonduri nerambursabile!
Este vorba despre obiectivul de investiții „Sală de educație fizică școlară Școala Gimnazială Nr. 2 – Structură a Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, cartier Craiovei”,
Proiectul este derulat și finanțat în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „SĂLI DE SPORT" al Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.) S.A., valoarea estimată a investiției fiind de 2.087.541,49 lei fără TVA.
Executantul lucrării este ASOCIEREA COLEN IMPEX S.R.L. & TOPALIS ENGINEERING S.R.L., durata de execuție a contractului fiind de 6 luni. Proiectul tip prezintă aceleași caracteristici ca și în cazul primelor trei, aferente școlilor gimnaziale „Tudor Arghezi”, „Adrian Păunescu” și „Nicolae Iorga”: sală de sport modernă, cu o amprentă de 388 de metri pătrați, cu teren de baschet, vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare!", transmite primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate