Primarul Gentea, veşti excelente privind Piteşti Arena şi noul stadion 'Nicolae Dobrin'

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 15/11/2022

Primarul Cristian Gentea a fost prezent în această dimineaţă la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, acolo unde au fost date avize favorabile privind două proiecte majore ale Piteştiului. Ne referim aici la Piteşti Arena şi la noul stadion "Nicolae Dobrin". Edilul transmite că, cel mai probabil, Piteşti Arena va fi inaugurată pe 8 decembrie cu prilejul debutului Campionatului Naţional de karate. 

"Am participat, în această dimineață, în CTE final, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
Clarificările depuse au fost acceptate și avizul favorabil a fost dat în unanimitate pentru ambele obiective de investiții, respectiv Sala Polivalentă și Stadionul „Nicolae Dobrin”!
Mulțumesc întregii comisii, președintelui acesteia, domnului secretar de stat Marin Țole, și, evident, secretarului de stat Vlad Niculae, cel care m-a însoțit și de această dată!
Avem toate șansele ca inaugurarea Sălii Polivalente să se facă în 8 decembrie, exact ziua în care va debuta Campionatul Național de Karate, iar, legat de al doilea obiectiv, concluzia comisiei a fost foarte clară: PITEȘTIUL CHIAR ARE NEVOIE DE UN STADION NOU!", transmite primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate