Primarul Gentea, veşti URIAŞE! Încă 9 locuri de joacă pentru copii!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 10/07/2024

Primarul Cristian Gentea continuă să se dedice dezvoltării municipiului Piteşti şi asigurării celor mai bune condiţii de trai. Edilul vine cu veşti excelente şi anunţă amenajarea a unor noi locuri de joacă pentru copii. 

"Încă 9 locuri de joacă pentru copii vor fi amenajate: 3 vor fi nou înființate și 6, modernizate, de Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public!
Astăzi, 10 iulie, a fost semnat contractul privind realizarea obiectivului de investiții „Modernizare și amenajare locuri de joacă pentru copii”.
Cele 9 loturi ale obiectivului de investiții sunt plasate în: străzile Gh. Ionescu – Gion, Turcești, Marta Rădulescu, Făgăraș, Exercițiu, Aleea Petru Poni, Horia, Cloșca și Crișan, în  Bulevardul Republicii și la Grădinița Nr.10 (str. Stejarului).
În mai puțin de trei luni de la începerea lucrărilor, locurile de joacă vor putea fi folosite. Vor avea 5 ani perioadă de garanție, și, încă 5 ani perioadă cu mentenanță gratuită!
Administrația Domeniului Public va avea astfel, în administrare, 68 de locuri de joacă, din cele 80 existente în Pitești!", transmite primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate