Primarul Nicolae Velcea, mesaj important pentru locuitorii orașului Ștefănești

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 12/01/2023

Primarul Nicolae Velcea le reamintește locuitorilor orașului Ștefănești că își pot achita taxele și impozitele și online. 

"Stimați locuitori ai orașului Ștefănești,

Evitați cozile și preveniți aglomerația de la ghișee! Plătiți online taxele și impozitele datorate către Primăria orașului Ștefănești.

Plătiți integral, până la 31 martie, valoarea impozitelor locale aferente anului 2023 și beneficiați de o reducere de 10%!

Pentru plata cu anticipaţie a impozitului integral, pentru tot anul, până la data de 31 martie inclusiv, se acordă o bonificaţie de până la 10% pentru persoanele fizice.

Impozitul pe teren sau pe clădiri se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv.

Ca metodă de plată, achitarea online a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu. Plata prin internet se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro .

Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor prin Sistemul Național Electronic de Plată Online pe www.ghiseul.ro este disponibilă 7 zile din 7 și nu se percepe comision", transmite primarul Nicolae Velcea. 

Ultimele articole din categoria Administrativ