S-au prăbușit sondajele peste Moșteanu! Și-a amintit de piteșteni

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 10/10/2022

Probabil mulți nici nu știți cine este Ionuț Moșteanu. Este deputat USR de Argeș, cel pe care partidul l-a făcut parlamentar, cumva artificial, pe un val de simpatie al USR la nivel național. S-a făcut remarcat după ce și-ar fi pus în CV facultăți pe care nu le-a absolvit sau care nu existau iar apoi a refuzat să arate diplomele de studii. Este la al doilea mandat și deja ne-a obișnuit că în campanie este un politician foarte activ, se preocupă de problemele piteștenilor, argeșenilor, se plimbă prin cartiere, etc. După ce a ajuns în Parlament de fiecare dată a luat o pauză de 2,3 ani în care nu prea a mai dat ochii cu alegătorii.

Zilele acestea se pare că Ionuț Moșteanu și-a adus aminte din nou de piteștenii care l-au votat. Nu vă gândiți că s-a apucat să facă ceva pentru ei, ci să îi critice pe cei care fac și să plângă pe umărul pensionarilor în ideea că îi consolează. Se pare că Moșteanu și-a luat pauză de la „concediu prelungit” de parlamentar după ce ar fi văzut mai multe sondaje din care reiese că USR-ul se prăbușește în Pitești și în Argeș. Motivul ar fi simplu! N-au făcut nimic pentru argeșeni nici de la putere, nici din opoziție.Cel mai probabil îngrozit de rezultatele sondajelor și de faptul că peste doi ani este posibil ca nici deputat să nu mai ajungă, Ionuț Moșteanu și-a mai luat doi, trei colegi de partid și s-au apucat de plâns pe umărul argeșenilor. Le-a spus că au pensii mici și că guvernanții ar putea să le mărească veniturile dar nu vor, că Gentea nu le face locuri de joacă și pentru tot acest efort politic s-a postat și pe Facebook unde se laudă că stă de vorbă cu oamenii.


Moșteanu este parlamentar și din Parlament poate face legi pentru oameni, piteștenii au votat USR și în Consiliul Local Pitești și partidul are și un viceprimar, iar alături de PNL și majoritate în Consiliul Local deci și de acolo poate face lucruri importante și proiecte pentru piteșteni. Moșteanu este ori rău intenționat, ori necunoscător pentru că altfel ar ști că în ultimii doi ani, de când Cristian Gentea este primar, administrația locală a reabilitat, modernizat și realizat cele mai multe locuri de joacă și parcuri pentru copii și că este printre singurii primari din țară care țin audiențe și fac consultări publice cu cetățenii în fiecare cartier din municipiu.


Iată și postarea lui Ionuț Moșteanu: 

"Ciolacu și Ciucă, nu îi mai amăgiți pe pensionari cu măriri pe hârtie. Oamenii ieșiți la discuții erau supărați că o creștere a pensiilor cu 11% nu le ajunge pentru a depăși explozia prețurilor.


Le-am explicat că PSD și PNL ar putea mări chiar de mâine pensiile cu 27%. Atât permite imediat procentul din PNRR. Dar nu o fac nici cu 27%, nici cu 11%. Nu măresc deloc pensiile anul acesta.


De ce? Au spart banii pe sinecuri și pensii speciale.


Tot în Trivale, lipsa parcurilor pentru copii rămâne. Nu ai unde să îți duci copilul la joaca. Promitea Gentea parcuri noi în campanie. Le-a văzut cineva? Se ascunde în primărie la fel cum a făcut Ionică 4 ani. Dar ce altceva putea să iasă dintr-un primar PSD?


Continuam ieșirile în Pitesti și în Arges. Săptămâna de săptămâna și strada cu stradă.'

Ultimele articole din categoria Dezvăluiri