Sărbătoare în comuna Bradu! Primarul Dan Stroe a aprins iluminatul festiv

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 06/12/2022

În seara aceasta a fost sărbătoare în comuna argeșeană Bradu. Primarul Dan Stroe a aprins iluminatul festiv, un superb brad fiind amplasat în incinta bazei sportive din localitate. De asemenea, a fost deschis și patinoarul amplasat în aceeași locație. 

Au fost clipe magice în această seară în comuna Bradu. Baza sportivă din localitate a devenit un loc desprins din basme. Iluminatul festiv a fost aprins de către Dan Stroe, acesta fiind ajutat de mai mulți copii din localitate. Într-o secundă totul a devenit magic, iar cei mici, dar și părinții sau bunicii acestora au imortalizat momentele. S-au fotografiat lângă brad, lângă Moș Crăciun care stă și el lângă brad. 

Tot în această seară a fost deschis și patinoarul situat și el în aceeași locație. Primarul chiar a subliniat că este unul mult îmbunătățit, tocmai pentru a răspunde cerințelor localnicilor. Mai mult, acesta va fi deschis timp de o lună și poate să fie utilizat gratuit, nefiind perfepute niciun fel de taxe. Imediat cum a fost deschis, tinerii au intrat pe gheață pentru a se bucura din plin de atmosfera de sărbătoare. 

Imediat după ce a aprins iluminatul festiv, primarul Dan Stroe a oferit celor mici bomboanele, ciocolată și clementine. Părinții și bunicii au putut savura, după preferință, un pahar din fiert sau un ceai. Pentru cei mici surprizele nu s-au oprit aici. Acesția au putut face poze cu un urs panda imens sau cu Donald Duck. 

Ultimele articole din categoria Administrativ