Șefa DGASPC Argeș PREMIATĂ de președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 06/12/2022

Așa cum v-am anunțat în ajunul Sfântului Nicolae, președintele Consiliului Județean Argeș alături de vicepreședintele Adrian Bughiu, de preoți, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, de conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități dar și de directorul general al DGASPC Argeș, Tatiana Eftime le-au făcut o bucurie beneficiarilor din Complexul de 3 Locuințe Protejate din Băbana. Aceștia le-au oferit daruri, iar beneficiarii i-au răsplătit cu zâmbete și le-au cântat colinde. 

Au fost momente emoționante ținând cont că beneficiarii sunt persoane cu dizabilități, iar bucuria lor a fost imensă când i-au văzut alături de ei la împodobirea bradului. Întreaga conducere a Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități a fost la Băbana pentru a petrece câteva ore alături de cei care se află în complex. Președintele Mihai Tomescu vine des în centrele din Argeș și susține că Argeșul este un exemplu de bună practică. Mai mult decât atât acesta l-a felicitat pe președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă pentru implicarea și susținerea DGASPC și i-a premiat cu o diplomă de excelență pe directorul general al DGASPC Argeș, Tatiana Eftime dar și pe șefa complexului, Claudia Radu și întregul personal pentru sprijinul acordat în incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. 

Ultimele articole din categoria Administrativ