Simfonia Lalelelor începe cu Parada Florilor

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 17/04/2024

Ascuns astăzi de nori, soarele ne va zâmbi peste două zile, când ediția a 47-a a Simfoniei Lalelelor va fi deschisă de cei mai frumoși membri ai comunității noastre, copiii și tinerii din unitățile de învățământ și de cultură din Pitești, prin ,,Parada Florilor”  – o manifestare a bucuriei și a recunoștinței de a fi o comunitate unită.

Vineri, 19 aprilie 2024, în intervalul orar 11:30 - 12:30, piteștenii și vizitatorii festivalului sunt așteptați în zona centrală, pe traseul Piața „Vasile Milea” – Piața Primăriei, unde vor putea admira originalitatea, creativitatea, dar și energia pozitivă contagioasă a celor peste 1400 de participanți la acest eveniment, tradițional pentru prima zi a Simfoniei Lalelelor. 
Vor fi prezenți elevi, preșcolari și antepreșcolari din 56 de unități de învățământ piteștene, elevi ai școlilor de dans, sportivi ai clubului FC Argeș, membri ai Palatului Copiilor, copii de la Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș și de la Centrul Cultural Pitești, dar și orice alte persoane dornice să se alăture acestei manifestări de bucurie.
Timp de trei zile, Simfonia Lalelelor este oportunitatea excelentă de a petrece timp de calitate, alături de comunitatea piteșteană! Ne dorim ca toți piteștenii și vizitatorii, alături de familie și prieteni, să facă parte din acest moment special al orașului nostru!

Ultimele articole din categoria Actualitate