Simona Bucura Oprescu: 'Astăzi Moșul a fost darnic cu mine'

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 06/12/2022

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu a făcut sinteza acestei zile, fiind prezentă la mai multe evenimente. La final de zi, aceasta s-a aflat la Complexul pentru Copii cu Dizabilități din Costești, acolo unde a mers alături de deputatul Remus Mihalcea și de o delegație a TSD Argeș. 

"Astăzi Moșul a fost darnic cu mine. 

Munca mea e oxigenul meu, așa că ce am mai alergat și azi… Parlament, Ambasada Norvegiei, Ministerul Apărării, inaugurarea unei creșe la Bascov, hramul Mănăstirii Aninoasa și, la final, am primit lecția zilei la Complexul pentru Copiii cu Dizabilități din Costești.

Astăzi Moșul mi-a pus în ghetuțe câte ceva din toate gusturile vieții: puțin dulce, puțin sărat, puțin acru, puțin amar, așa, ca o lecție. Lecția de a înțelege câtă nevoie avem de umanitate, câtă nevoie avem să ne bucurăm de ce ne-a oferit Dumnezeu și să avem grijă de ceilalți.

La Costești am simțit că nu numai micile daruri prin care colegii noștri, tinerii social-democrați din Argeș, au adus bucurie copiilor din centru, dar mai ales timpul, afecțiunea, aprecierea și dialogul cu ei i-au făcut să zâmbească. A fost o seară pe care nu o s-o uit curând alături de copii la care voi reveni și care ne arată o dată în plus câtă nevoie avem să ne bucurăm de ceea ce ne este dat, dar să nu uităm să facem măcar mici bucurii și celorlalți dar, mai ales, să nu supărăm!

Eu zic că bunătatea schimbă lumea, iar timpul și grija noastră pentru ceilalți sunt cel mai frumos dar.

Azi încă e Sfântul Nicolae, bucurați-vă! ", a transmis deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu 

Ultimele articole din categoria Politic