Tânăr MORT într-un accident cumplit petrecut în Argeș

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 24/06/2024

O adevărată tragedie s-a petrecut în comuna argeșeană Rătești. Cristi, un tânăr în vârstă de numai 30 de ani a murit în urma accident teribil. 

"Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Rătești, care conducea un moped pe DJ 702G, pe raza localității de domiciliu, circulând dinspre Tigveni spre Rătești, _în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanț.


În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 30 de ani, iar un minor de 8 ani, din Rătești, pasager pe moped, a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Din verificări a rezultat că bărbatul nu figura ca posesor de permis de conducere, iar mopedul nu figurează ca înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335, 192 și 196 din Codul Penal, iar _cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate