Tragedie în Argeș! Accident MORTAL!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 08/07/2024

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a murit noaptea trecută în urma unui accident rutier petrecut în comuna Budeasa. 

*În cursul nopții de 7 spre 8 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ 703K, pe raza localității Budeasa, un pieton a fost accidentat mortal.

La fața locului s-au deplasat _polițiștii Biroului Rutier Pitești_, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind constatat decesul unei persoane, identificată în persoana unui bărbat de 67 de ani, din localitate.

Din verificările preliminare s-a stabilit că _bărbatul în cauză ar fi fost accidentat pe fondul prezenței, întins, pe partea carosabilă_, de către un autovehicul care se deplasa din direcția Mărăcineni spre Mălureni, al cărui conducător a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, după producerea evenimentului.

La scurt timp, _autoturismul și conducătorul acestuia au fost identificați_, stabilindu-se că autovehiculul ar fi fost condus de un tânăr de 20 de ani, din Mălureni.

Conducătorul autoturismului _a fost testat cu aparatele din dotare, rezultând că nu a consumat alcool sau substanțe cu efect psihoactiv_.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de _ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție_, conform art. 192 și 338 din Codul Penal, în care _cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate