TRAGEDIE în Argeș! Un șofer de 83 de ani a OMORÂT doi oameni

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 26/11/2022

Tragedie pe drumurile din Argeș. Un șofer în vârstă de 83 de ani a omorât doi oameni cu mașina, asta după ce în prealabil a lovit și un biciclist cu autoturismul. 

"Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeș, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcția Curtea de Argeș spre Corbeni), _în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări_, a acroșat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din același municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l ușor.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

La scurt timp, același conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localității Albeștii de Argeș, pe DN 7C.

Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeștii de Argeș, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeași localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconștiență, decedând la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, conform art. 338, 192 și 196 din Codul Penal, iar _verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care faptele au fost săvârșite, și luarea măsurilor legale care se impun", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate