Vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu, la premierea campionilor de la Unirea Bascov

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 15/12/2022

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost prezent ieri la premierea echipelor de la CS UNIREA BASCOV. Cu această ocazie a fost prezentat și imnul oficial al clubului.

CS UNIREA BASCOV este campioană națională Under 19, clubul având peste 160 de copii angrenați în diferite secții. Clubul a beneficiat de susținere financiară și din partea Consiliului Județean Argeș.

„Dragi părinți, dați-mi voie să vă felicit pentru că ați înțeles că și copiii dumneavoastră au nevoie de mișcare, ba chiar, iată, de sport de performanță, așa cum se întâmplă la Bascov. Felicit și conducerea administrativă a comunei Bascov și pe primarul Gheorghe Stancu pentru că sunt alături de voi și în primul rând îi felicit pe copiii aceștia campioni și pe antrenorul Adi Dulcea.

Este foarte important și foarte benefic ceea ce se întâmplă la Bascov, de aceea Consiliul Județean a găsit de cuviință să sprijine financiar grupele de copii anul trecut și anul acesta, și cu siguranță vom fi alături de acest club și anul viitor!” - Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.


„Felicit conducerea clubului, copiii și pe antrenorul Adrian Dulcea. Suntem o echipă. Cred că în Bascov, pe lângă infrastructură, era important să găsim soluții financiare pentru a sprijini sportul, cultura și educația. Poate tocmai de aceea, la Bascov am reușit această performanță la care nu se aștepta nimeni în urmă cu doi ani, să ajungem campioni naționali. Sperăm ca anul viitor să putem aloca fonduri mai mari astfel încât să motivăm mai mult performanța. Mulțumesc Consiliului Județean Argeș pentru sprijinirea sportului din Bascov și sunt convins că vom beneficia de acest ajutor și anul viitor.

Vin și cu o veste bună! Am semnat, la Compania Națională de Investiții, contractul de finanțare de peste 250 de miliarde lei vechi pentru modernizarea bazei sportive” - Gheorghe Stancu, primar Bascov

Ultimele articole din categoria Administrativ