Ziua Naţională a României a fost celebrată cu cinste la Mioveni

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 01/12/2022

Ziua Naţională a României a fost celebrată cu cinste la Mioveni, acolo unde a fost organizată o ceremonie în Centrul Civic. Fulgii de nea au contribuit la completarea unui peisaj plin de emoţie la ceas aniversar pentru România unită. La eveniment au fost prezenţi primarul Ion Georgescu, deputaţii PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu, Nicolae Pavelescu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu şi Marius Nicolaescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu,prefectul Radu Perianu. 

"La mulți ani, români de pretutindeni!
Ziua de 1 Decembrie rămâne cea mai importantă filă din istoria României. Este datoria noastră să cinstim memoria celor care au înfăptuit România de astăzi și avem responsabilitatea de a transmite generațiilor viitoare valorile, tradițiile și dragostea față de țară.
Ziua Națională m-a găsit tot alături de dumneavoastră, de cetățenii orașului, care faceți ca această comunitate să fie frumoasă și respectată oriunde în țară!
Alături noi au fost cele mai importante instituții ale statului, la nivel central și județean, care ne-au onorat invitatia de a lua parte la manifestările organizate de Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.
Mulțumesc parlamentarilor prezenți, Instituției Prefectului Argeș și Consiliului Județean, consilierilor județeni și locali, colegilor primari, Garnizoanei Pitești, Școlii Militare de Subofițeri și Maiștri Militari "Basarab I" Pitești, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Complexului Penitenciar Mioveni, Poliției Orașului Mioveni, Poliției Locale, unităților de învățământ și cadrelor didactice din oraș.

La mulţi ani, România". este mesajul transmis de către primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu. 

Un mesaj aparte a transmis şi deputatul PSD de Argeş şi preşedintele Comisiei pentru adminstraţie publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaţilor, Simona Bucura Oprescu. „Dragi români, dragi argeşeni, dragi locuitori ai Mioveniului. Este un moment important pentru noi fiindcă astăzi aniversăm 104 ani de Românie Mare, de Românie, aşa cum o ştim astăzi. Îmi doresc ca în fiecare zi să fim conştienţi de sacrificiul înaintaşilor noştri, de moştenirea extraordinară pe care ne-au lăsat-o şi prin faptele noastre să punem în valoare toate această moştenire transmiţându-le copiilor noştri tot ce avem mai de preţ. Îmi doresc să reuşim fiecare dintre noi să construim, să transmitem umanitate, bunătate şi nu în ultimul rând, dezvoltare în toate localităţile din România. Vă doresc tuturor o zi naţională fericită", a transmis Simona Bucura Oprescu. 

Ultimele articole din categoria Actualitate